Best Answer

24 hours = 1 day so 5 lots of 24 hours is five days.

So the answer is five.

So the answer is five.

So the answer is five.

So the answer is five.

Q: How many 24 hours are in a 5 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

To find how many days and hours are in 121 hours, divide 121 hours by 24 hours (the number of hours in a day). 121 divided by 24 is 5 and 1 day is left. The number of days and hours in 121 days is 5 days 1 hour.

500 hours ÷ 24 hours/day = 20 and 5/6 days

120 hours is 5 days. There are 24hours in a day so 120/24 =5

There are 24 hours in a day, so there are 120 hours in 5 days, with no minutes or seconds remaining. To get minutes or seconds in a 5 day period, use what you know about how many minutes in an hour, and how many seconds in a minute.

well 24 hrs per day= 3x 24= 72 so 72 hrs in 3 days. for 5 days its 24x5=120

Related questions

1 day = 24 hours 5 days = (5 x 24) = 120 hours

5 days = 120 hours (24 hours per day times 5 days)

1)There are no days in 5 hours because 1 whole day = 24 hours 2)What is 24 divided by 5?.....it is 4.8 days.

There are: 123/24 = 5 days and 3 hours

24 hours in a day so ........ 132 hours in 5 and a half days

There are: 5*24 = 120 hours

There are: 120/24 = 5 days

That would be 24*5 = 120 hours.

To find how many days and hours are in 121 hours, divide 121 hours by 24 hours (the number of hours in a day). 121 divided by 24 is 5 and 1 day is left. The number of days and hours in 121 days is 5 days 1 hour.

There are 24 hours in a day, so to find out how many days there are in 644 hours, we divide 644 by 24. 644/24=26.83... .83333..... is equal to 5/6, so to find out how many hours are remaining, we do 5/6*24=20. So there are 26 days and 20 hours in 644 hours.

500 hours ÷ 24 hours/day = 20 and 5/6 days

There are: 260/24 = 10 and 5/6 days