answersLogoWhite

0


Best Answer

1 minute = 60 seconds so 12.5 minutes = 12.5*60 = 750 seconds. Simple!

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2014-02-12 22:01:03
This answer is:
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.8
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
1481 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many seconds are in 12.5 minutes show work?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How do you show work for How many seconds are in an hour?

1 hour = 60 minutes and 1 minute = 60 seconds So 1 hour = 60*60 = 3600 seconds.


How many seconds are in 8 minutes?

There are 480 seconds in 6 minutes. (8 minutes x 60 seconds/minute = 480 seconds)


How many minutes are 240 seconds?

There are 60 seconds in 1 minute.To work this out divide 240 by 60.The answer is 240 seconds is equal to 4 minutes.


How many seconds in 5 minutes?

There are 60 seconds in a minute. 60 seconds multiplied by 5 Minutes equals 300 seconds


How many seconds are in exactly a 40 hour work week?

There are exactly 144,000 seconds in a 40 hour work week. There are 2,400 minutes in 40 hours and 144,000 second in 2,400 minutes.


How many seconds there are in 60 minutes?

There are 60 seconds in one minute.To work this out multiply 60 (seconds) by 60 (minutes) 60 x 60 = 3,600Therefore there are 3,600 seconds in 60 minutes.


How many seconds are there in 55 minutes?

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 55 minutes is equal to 55 x 60 = 3300 seconds.There are 60 seconds in one minute. Therefore, 55 minutes is equal to 55 x 60 = 3300 seconds.


How many seconds are in 12hrs and 9 minutes?

1 hour = 60 minutes and 1 minute = 60 seconds. You now have all the information required to work out, for yourself, the answer to this and similar questions.


How many minutes are in 4500 seconds?

1 minute = 60 seconds. You now have all the information required to work out, for yourself, the answer to this and similar questions.


How many minutes is 1075 seconds?

1 minute = 60 seconds. You now have all the information required to work out, for yourself, the answer to this and similar questions.


How many minutes is 23000 seconds?

1 minute = 60 seconds. You now have all the information required to work out, for yourself, the answer to this and similar questions.


How many seconds are in a 40 hour work week?

40 hours x 60 minutes per hour x 60 seconds per minute = 144,000 seconds. Final answer = 144,000 seconds in a 40 hour work week.

People also asked