Best Answer

its estefania and the answer is 7=54

Q: It takes Flora 3 hours to knit a pair of socks and 7 hours to knit a pair of gloves If she spent 89 hours knitting a total of 15 pairs of socks and gloves how many pairs of each did she knit?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

360 individual pairs of gloves

First work out how many pairs of gloves the merchant bought. He bought 30 dozen. A dozen is 12, so 30 x 12 = is 360. A pair of gloves is two individual gloves. So 360 pairs x 2 = 720. The merchant bought 720 individual gloves.

there are two gloves in a pair. 2 x 30 = 60. The merchant bought 60 gloves.

30*12*2 = 720

720 ! 30 x 12 x 2

Related questions

You have 1128 dozen pairs of gloves.

360 individual pairs of gloves

3

15

13 gloves

First work out how many pairs of gloves the merchant bought. He bought 30 dozen. A dozen is 12, so 30 x 12 = is 360. A pair of gloves is two individual gloves. So 360 pairs x 2 = 720. The merchant bought 720 individual gloves.

You would need two pairs. One pair for you and one pair for your friend.

* socks * shoes * mittens * gloves

The best-case number is, obviously, two. The worst-case number is twelve: one more than the number of gloves of one handedness. Source: http://www.technical-interview.com

there are two gloves in a pair. 2 x 30 = 60. The merchant bought 60 gloves.

Knitting is accomplished usually with pairs of needles -- knitting needles, to be exact -- and some form of spun fiber spun into a long, long length -- usually several hundred metres long, and even longer.

Your answer depends on the material from which the gloves are made, and your requirement for the use of your fingers and hands.