Best Answer

75 * 5 = 2250 words in 30 minutes.

Study guides

☆☆

More answers

Lvl 2

2250

Q: Sandy can type 75 words per minute How many words can she type in one half hour?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

There are 30 minutes in half an hour, so: 30 x 552 = 16560

60 seconds an 1 minute 60 minutes in 1 hour 30 minutes in half an hour 90 minutes in one and a half hours. So 90 minutes * 60 seconds = 5400 seconds

The term is actually "half an hour" which is short for "half of an hour". This has same meaning as "half hour" or a rough approximation of 30 minutes.

microliters/minute divided by 1000 microliters/milliliter times 60 minutes/hour microliters/minute = 60/1000 milliliters/hour

1:30 Wrong. The "LITTLE" hand indicates the minute of the hour and the"BIG" hand indicates the hour of the day (or at least half day - AM/PM). The minute hand is the LITTLE hand because it represents the smaller unit of time when compared to an hour which is indicated by the BIG hand. Granted, the longer hand is longer than the shorter hand but it is was historically always thinner than the hour hand. Thinner = LITTLE And the hour hand was always shorter but fatter than the minute hand. Fatter = BIG The reason they were originally called "BIG" and "LITTLE" was based on the amount of time each represents. Hour is 60 times bigger than minute. Hour is BIG and minute is LITTLE. Hour hand is BIG HAND and minute hand is LITTLE HAND. End of story

Related questions

half of a sixtieth...

1/120

There are 60 minutes in 1 hour. 89 minus 60 is 29. So 89 minutes in the next hour is the 29th minute. In total, 89 minutes is 1 hour and 29 minutes, or 1 minute less than an hour and a half.

1 and a half.....60 mins is a hour and 30 is half

40 (one man can eat one pie in a minute and a half)

5400 seconds. ************************ 60 seconds = 1 minute 60 minutes = 1 hour so 1 and a half hours is 1.5x60x60= 5400 BUT I read question as 1 hour (60x60=3600seconds) plus half minute (0.5x60 = 30 seconds) so total is 3660 seconds

there isn't a difference

run for half hour

The distance between Salem and Sandy is approx. 65 miles, so it'll take you between an hour and an hour and a half to get there depending on traffic and weather.

There are 60 minutes in 1 hour. So 30 minutes is half an hour.

60 minutes in an hour divided by 2( in other words cut in half) is 30, half an hour.

About a half-hour/fotry-five minute train ride in.

People also asked

Featured Questions