answersLogoWhite

0


Best Answer

the rate of speed

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2012-01-18 20:09:52
This answer is:
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.79
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
1449 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What is the total distance traveled divided by total time elapsed?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

What are the two measure necessary to calculate average speed?

Total distance traveled & total elapsed time.


Is the total distance traveled divided by constant speed eual constant speed?

No. The total distance traveled divided by constant speed is the time interval.


Distance traveled divided by total time?

Velocity :)


Does the Average speed equal total distance traveled divided by the total time traveled?

correct


What is an object's distance traveled divided by the total time it traveled?

average speed.


Is the total distance traveled divided by the total time of travel?

speed


What is the Distance traveled divided by the time needed to travel that distance?

Speed Average speed- the total distance traveled divided by the time it takes to travel that distance Velocity is also the distance or displacement divided by the time


What is the average speed if you walk for 120 seconds at 1ms then run for 120 seconds at 6ms?

To find the average speed you must know the total distance traveled and the total elapsed. The distance traveled in each interval is simply the speed multiplied by the time (v x t). Thus, in the first interval you travel 120 x 1 = 120 meters, in the second interval 120 x 6 = 720 meters; therefore, the total distance traveled is 840 meters. The total time elapsed is 120 + 120 = 240 seconds. An average speed is simply the total distance traveled divided by the total time elapsed thus in this case it is 720 m / 240 s = 3 m/s.


What is the total distance traveled divided by the total travel time?

average speed


What speed is equal to the total distance traveled divided by the total time of travel?

average


What is total distance traveled divided by the time it took to go that distance?

That's the average speed.


The total distance an object travels divided by the time of travel?

Velocity Average speed= distance traveled/total time of travel

People also asked

What is a transformation that changes the size of a figure but not its shape?

View results