Study guides

☆☆

Q: If the ratio is 5 to 2 and there is 14 boys how many girls are there?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

The ratio of girls to boys is 21/14 = 3/2 = 1.5 . The ratio of boys to girls is 14/21 = 2/3 = 0.66 .

21 to 14

7:6 (girls to boys)

8:7

The ratio is 28:18 which can cancel down to 14:9

The ratio is 7 to 8

either 14 boys and 14 girls or 7 boys and 7 girls

For the agre group 0-14 years, the boys:girls ratio is estimated as 1.05:1.

For the age group 0-14 years, the boys:girls ratio is estimated as 1.07:1.

There are 14 girls.

by multpulying 10 to 14 by 2

13:27 There are 13 boys and 27 students (13 boys and 14 girls, 27 students total) in the class, so the ration is 13 to 27. Since this ratio cannot be reduced any further, the answer is simply 13:27.

if i have 14 boys in my class of 31, then the ratio would be 14/31

if there are only 8 MORE boys then girls then there are: 14 girls and 22 boysif there are 8 TIMES more boys than girls then there are: 32 boys and 4 girls

14. 7 boys. and 7 girls

14 boys are in the class

8 and Under Girls 8 and Under Boys 9-10 Girls 9-10 Boys 11-12 Girls 11-12 Boys 13-14 Girls 13-14 Boys 15 and Over Girls 15 and Over Boys

Boys are just as capable as girls. My rule of thumb is boys for boys, and girls for girls if at all possible.

21 boys + 14 girls = 35 studentsThis also works for math and social studies classes.

40 grams for girls and 45 grams for boys! 40 grams for girls and 45 grams for boys!

It is: 1/2 are girls

You have to divide 10 and 14 by the same number to get your ratio. Example: 10 divided by 2= 5 & 14 divided by 2=7 so your ratio would be 5/7 or 5 to 7

well, if your talking about ages 6-9 then boys 10-13 is girls 14-17 is boys 18-23 is girls 24+ its even

On average boys are taller, but there are a couple years that girls are taller than boys usually between the ages of 12-14.

Assuming the track team is made up of boys and girls only: if 1/8 is boys, 1 - 1/8 = 7/8 are girls of which there are 14. So 7/8 of team = 14 => team = 14 / (7/8) = 14 x 8/7 = 16. There are 16 students on the track team.

People also asked