Best Answer

4 pencils cost 10 cents so pencils are 10/4 cents each.

So 50 cents will buy 50*4/10 = 20 pencils

More answers

4 pencils cost 10 cents so pencils are 10/4 cents each.

So 50 cents will buy 50*4/10 = 20 pencils.

Lvl 1

10 × 5 = 50 so it is obvious that you must multiply 4 with 5, because 10 is multiplied by 5, your answer will be

20 pencils, can be bought with 50 cents

Q: If 4 pencils cost 10 cents how many pencils can be bought for 50 cents?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

3x12x2=72

30 pencils.

75

I'll represent the cost of a pencil by the variable p.12p=1.44p=1.44/12p=0.12So 4 pencils would cost:4p=0.12*44p=0.48

12

Related questions

3x12x2=72

30 pencils.

x= # of pencils that cost .45 y= # of pencils that cost .65 So now you need 2 equations for 2 variables: 15= x+y This equation is saying: 15 total pencils bought= pencils that cost .45 + pencils that cost .65 The second equation is: 7.75= .45x + .65y This equation is saying: total money spent (7.75)= price of pencils (.45) times # of pencils + price of pencils (.65) times # of pencils Then you combine these two equations, but first switch around the first equation to look like: y=15-x Then you replace the "y" in the second equation by putting in what y equals the first equation: 7.75= .45x + .65(15-x) Then distribute and solve for x: x = 10 Then enter 10 into the first equation for x to figure out y: y= 15- 10 y= 5 So your answer is-- Ray bought 10 pencils that cost .45 and 5 pencils that cost .65

36 (that is the 12 given away + the 24 left)

75

Eighteen pencils !

6 Ounces. If 2 lbs cost 5.92 then the cost is 18.5 cents per ounce. Divide 111 cents by 18.5 and the answer is 6 Ounces. That is assuming USD.

I'll represent the cost of a pencil by the variable p.12p=1.44p=1.44/12p=0.12So 4 pencils would cost:4p=0.12*44p=0.48

33 pencils would cost 6.93, so that is the most you could get.

Each inch of wire cost 3 cents and so 24/3 = 8 inches of wire

A gross is one dozen dozens, or 144 of something. Multiply 144 times 3.

12