Study guides

☆☆

Q: A gas tank can be filled in 5 hours how much of the tank would be filled in one hour?

Write your answer...

Submit

Related questions

15.73 per hour

how much an hour to run a oil filled heater

36

if it is 22 dollars every hour for 24 hours it would be $528.

$2 an hour.

$362/40 hours = $9.05 per hour

$36 dollars an hour is $36 dollars an hour. If you worked 8 hours the gross pay would be $288.00.

$307.66

The exact dollar amount would be $18.26 per hour.

One credit would be equivalent to 16 hours of class contact time.

10 2/7 hours

$9 for every hour. So for twelve hours it would be $108.

You simply have to multiply the number of hours by the hourly rate.

34 hours at 8 dollars an hour works out to $272.

If you worked 5 days a week 8 hours a day, you would earn about 21 dollars an hour.

If you work 40 hours per week for 52 weeks that is 2080 hours; 20,000/2080 = $9.62 per hour

You'd get paid $9.50 an hour hope that help ;)

Depends on how many hours you work. If your working full time (40hrs a week) it would be about 8.22 an hour

55000 annually is 1057.69 a week. If you work 40 hours a week - your hourly rate would be 26.44 per hour.

There are 60 minutes to an hour so the 61 minutes would be 1 hour and 1 minute. Adding these to the originally stated 2 hours would be said as 3 hours and 1 minute

Its 1 hour

6 hours

4 hours x 5 days = 20 hours $10.00 divided by 20 hours = .50 cents per hour. You received .50 cents per hour. If you had received $100.00, it would have been = $5.00 per hour.

That depends how long you work. Multiply the number of hours by 12.

It depends on what your job is and how much you get paid per hour.