Study guides

☆☆

Q: What is the speed of a car that travels 150 km in 3.00 hrs?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

37.5kph

car traveling with constant speed travels 150 km in two hours. What is the speed of the car?

150 divided by 2.5 = 60 km/hour

60 kph

150 km in 3 hours is 150/3 = 50 km per hour.

I think it must be 300 x 30...

Average speed = Distance travelled/Time spent = 300/6 = 50 km per hour.

Divide the distance travelled by the time taken....

Expressed in kilometres per hour, this is equal to 300/6 = 50 kilometres per hour.

30 km/hr

The speed of light is faster than the highest speed of a car.

75mph

People also asked