Best Answer

300 x 10 x 2 = 6000

The plane will travel 6000 feet.

Q: A plane travels 300 feet in half second At this same speed how many feet will it travel in 10 seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

About 7 seconds.

395000 meters/9000 seconds is 43.889 meters/second

If we divide 575 kilometers by 50 minutes we can find how fast the plane travels per minute.575/50 = 11.5We know the plane travels 575 in 50 minutes, but we need to know how far it travels in 60 minutes. Knowing that it travels 11.5 kilometers per minute, we can multiply that by 10 and add it to 575.11.5*10=115115 + 575 = 690 km

1600 / 80 = 20 hours by train 1600 / 200 = 8 hours by plane it will take 20 - 8 = 12 hours more by train

The plane's speed is 6.136363636 mph.

Related questions

You travelled at an average speed of 2 metres per second.

travels by plane

Use the formula that defines speed:speed = distance / time

well, im not sure if jets travel at constant speeds, but if they dont the average speed would be 300m/s(meters per second).

Best way is to travel by plane from Tirana International Airport.

528 ÷ 4 = 132 kilometres per second.

About 7 seconds.

she travels by plane just like everybody else but if she's on tour then a bus

The plane travels at 2,526.64 miles per hour.

Most planes can travel much farther than most helicopters. A plane is streamlined, a helicopter tends to be boxy. The streamlined plane travels much further on a gallon of gas than the boxy helicopter.

Um you can't. Even with plane it takes like a week!

395000 meters/9000 seconds is 43.889 meters/second