90 kilometres per hour.
.66667 miles per hour
80 km per hour
It's speed - which is 90 Km/h
32 miles per hour. The speed at which the car is travelling is the distance in miles that the car travels per hour. If the car travels 16 miles in 30 minutes it should then travel twice as far in one hour, since one hour is twice as long as 30 minutes (half an hour). So, the car travels 2 * 16 miles per hour, which equals 32 miles per hour.
25000 / 1800 = 13.89 X 3.6= 50 KM/Hr
230 mph !
one and a half times 20, ie 30 miles
It depends upon how long it travels for. Distance = speed * time So if the car travels at 60 mph for 2 hours, the distance is 60 mph * 2 hours = 120 miles But if the car travels at 60 mph for 30 minutes (0.5 hours), the distance is 60 mph * 0.5 hours = 30 miles.
The answer is average speed.It's average speed because say for example you know your car is traveling 30 km in 20 minutes, you'd have to divide the total distance traveled by the total time.