Q: What is the speed of a cyclist that travels 60km in 2 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

60km/h

Speed = Distance/Time = 60km/1.5h = 40 km per hour

Well, as it implies you can cover 60 km per hour driving at the speed of 60km. So if you drove for two hours, you could go 120 km.

take different speed while you travels... then add it.... Divide it with number of speed taken.... eg: ( 60km\h 62km\h 69km\h 63km\h ..... then (60+62+69+63)/4 )

60km per hour west.

Related questions

60km/h

Average speed equals distance divided by time (speed = distance/time) Therefore the car travels 600km in 10hours so 600/10 equals 60km/h. 60km/h is equal to: 60000metres per hour 1 km per minute 50/3 metres per second

60km/h

60km. 80*.75 = 60.00

60km/

Speed = Distance/Time = 60km/1.5h = 40 km per hour

Well, as it implies you can cover 60 km per hour driving at the speed of 60km. So if you drove for two hours, you could go 120 km.

take different speed while you travels... then add it.... Divide it with number of speed taken.... eg: ( 60km\h 62km\h 69km\h 63km\h ..... then (60+62+69+63)/4 )

around 2 hours and abit (10min) if you drive at the speed of 60km/hr 1km=0.63 miles

The equation for velocity is velocity=distance/time. So you would solve the problem as follows. 240km/4h=60km/h

(60 km/hr) x (4 hr) = 240 km.

Time = Distance/Speed = 60/50 = 1.2 hours = 1 hour 12 minutes.