answersLogoWhite

0


Best Answer

131.82 miles per hour.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2013-01-20 12:10:46
This answer is:
User Avatar
User Avatar

JAYCEE GANDER

Lvl 1
โˆ™ 2021-10-11 20:37:58
what is the sawnser
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.74
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
1200 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: If a train travels 725 miles in 5.5 hours what is the speed?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

If a train travels 725 miles in 5.5 hours what is it's speed?

39 miles


How fast is a train going if it travels 496 miles in 8 hours?

Divide 496 by 8. That will give you the speed in miles per hour.


If a train travels 200 miles in 2.5 hours what is the rate of speed?

80 miles per hour. All you have to do is divide 200 by 2.5.


If a train travels 340 miles in 2hours what is the trains speed?

170 miles per hour


What is the volocity og a train that travels 100 miles west in 2 hours?

speed = distance/time = 100mi/2h = 50mi/h


A train travels west 1020 miles in twelve hours what is the trains speed?

the trains speed is 85 miles an hour the answer is very simply the only thing that you need to do is divide 1020 by 12 and you get 85


A train travels at 40mph far will te train travel in 3 and a half hours?

140 miles


A train travels 80 miles per hour A plane travels 200 miles per hour How many hours longer will it take the train to travel 1600 miles than it will take the plane?

1600 / 80 = 20 hours by train 1600 / 200 = 8 hours by plane it will take 20 - 8 = 12 hours more by train


What is the average speed if a train travels 225 kilometers in 2.5 hours?

tu madre


If a train travels for 4 5 hours at a rate of 40 mph what is the distance the train will travel?

Just multiply the 45 hours by the speed.


A train travels at rate of 75 miles per hour for 2 hours what is the distance?

180 miles


The speed of train A is 18 mph slower than the speed of train if Train A travels 220 miles in the same time it takes train B to travel 310 miles what is the speed of each train?

'A' is slower. 'B' is faster. 'A' covers 220 miles, while 'B' covers 310 miles. 'B' gained 90 miles on 'A'. Since 'B' gains 18 miles on 'A' in each hour, it took (90/18) = 5 hours for 'B' to gain 90 miles on 'A', so both stated distances were covered in 5 hours. Speed of 'A' = 220/5 = 44 Speed of 'B' = A+18 = 310/5 = 62

People also asked