Best Answer

Divide 496 by 8. That will give you the speed in miles per hour.

Q: How fast is a train going if it travels 496 miles in 8 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

131.82 miles per hour.

180 miles

805 miles divided by 7 hours is 115 miles per hour.

80 miles per hour. All you have to do is divide 200 by 2.5.

Watch closely, and take notes:400/5 = 80 miles per hour.? ? ?

Related questions

1.4:1 in favor of the train.

39 miles

131.82 miles per hour.

1600 / 80 = 20 hours by train 1600 / 200 = 8 hours by plane it will take 20 - 8 = 12 hours more by train

140 miles

180 miles

805 miles divided by 7 hours is 115 miles per hour.

The passenger train is going 56 mph, and the freight train is going 48 mph. The time they take to reach 280 and 240, respectively, is 5 hours.

80 miles per hour. All you have to do is divide 200 by 2.5.

54 miles per hour.

Five hours.

speed = distance/time = 100mi/2h = 50mi/h